piirikirje maaliskuu 2011

Tervehdys keskisuomalainen sulasolilainen kuoroväki!

Kevätkokous

Piirin kevätkokous pidettiin perjantaina 18.2. klo 18. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat; kokous myönsi hallitukselle vastuuvapauden ja totesi viime vuonna Keski-Suomen piirin olleen useasti valtakunallisesti esillä Sulasolin liittokokouksineen, radioituine Kajoa kaamokseen -gaalakonsertteineen ja erikoisliittojen tapahtumineen.

Kuoronjohdon stipendi

Ennen kevätkokousta hallitus kokouksessaan päätti kuoronjohtostipendistä. Stipendi on tarkoitettu piirin kuoronjohtajille, varajohtajille ja kuoronjohdon opiskelijoille. Tämänkertainen stipendi on 150 € ja tarkoitettu kuoronjohdon opintoihin. Stipendi on käytettävä vuoden sisällä myöntämisestä. Stipendi on haettavissa maaliskuun loppuun (31.3.2011) mennessä. Vapaamuotoinen hakemus lähetetään sihteerin sähköpostiosoitteeseen raty.johanna@gmail.com. Piirihallitus tekee stipendiaattipäätöksen kokouksessaan 6.4.2011.

Sekakuoroväki Jyväskylään

Sekakuoroliitto kokoontuu vuorostaan Jyväskylään. Sekakuoropäivien 1.-2.10.2011 ohjelmassa on gospel-, jazz- ja etno-musiikkia Emma Salokosken, Aili Ikosen ja Osmo Ikosen opastamana.

Kuopion Laulu- ja soittojuhlat http://www.sulasol.fi/laulujuhlat/ Ilmoittautuminen Kuopion Laulu- ja soittojuhlille alkaa maanantaina 14.3.2011.


Piirimme kuoronjohtajista Nikke Isomöttönen ja Rita Varonen ovat laulujuhlien taiteellisessa toimikunnassa. Heidän lisäkseen Ulla Kotamäki on lupautunut piirin työryhmään, jossa on tarkoitus miettiä Keski-Suomen näkyvyyttä Kuopiossa. Piiri esittäytyy mm. tunnin mittaisessa konsertissa ”Maakunnat musisoi” lauantaina klo 12-18 joko tuomiokirkossa, torilla tai satamassa.

Laulujuhlien ohjelmisto

Laulusto on luvattu syyskuussa kuorojen harjoiteltavaksi. Syksyllä järjestämme ohjelmistoleirin, jossa harjoittelemme yhteisiä ja eri kuoromuotojen teoksia.

 

Tervehtien ja soinnukasta kevätlaulukautta toivottaen

Maaria Manner                            Johanna Räty

piirin puheenjohtaja                      piirin sihteeri

maaria.manner@sulasol.fi            raty.johanna@gmail.com

0500 432 588                              040 7453 908