piirikirje joulukuu 2008

Tervehdys, kuoropiiriväki!

Kaikki olette keskittyneet tuomaan jouluista tunnelmaa ja rauhallista mieltä joululaulukonsertein ja esiintymisin. Tässä tulee kuitenkin kalenteriasiaa ensi vuodesta. Kaikki tapahtumat ovat SULASOLin tai Keski-Suomen piirin järjestämiä:

KEVÄT

KUOPIO 24.–25.1.2009

SULASOL järjestää yhdessä Kuoronjohtajayhdistyksen, Sibelius-Akatemian Kuopion osaston ja Pohjois-Savon piirin kanssa Tammikuun seminaarin Kuopiossa 24.–25.1. Sinne mennään isolla joukolla, eikö! Keski-Suomen piiri maksaa yhden kuoron johtajan tai varajohtajan osallistumismaksun 80 € ja tarjoaa valitulle kimppakyydin. Vapaamuotoinen hakemus piiriin 31.12.08 mennessä. Mielenkiintoisesta ja monipuolisesta ohjelmasta lisää verkkosivulla, os. http://www.sulasol.fi/tapahtumat/kuopio_09.htm

YSTÄVÄNPÄIVÄN 14.2.2009 UKUSINA

Päätimme siirtää piirin oman koulutustapahtuman keskelle toimikautta ja sisälle lämpimään. Tervetuloa Ortodoksikirkon seurakuntasaliin Rajakadulle, koulutusohjelmassa (10 €) kehollista ja laulullista ohjelmaa klo 10–15. Ruokailun (10 €) yhteydessä pidämme piirin kevätkokouksen. Tapahtumasta kerrotaan tarkemmin tammikuun kirjeessä.

KUOPIO 28.3.2009

Toisen kerran matka Kuopioon antaa koulutusta yhdistysasioihin. Vastaava Helsingin koulutus marraskuussa maksoi 20 € ja sisälsi sekä kahvit että lounaan. Seurataan ilmoitteluja, kysellään kimppakyytejä ja päivitetään yhdistysasiat. Tänä päivänä on myös Sirkkojen 110-vuotisjuhlakonsertti Paviljongissa.

YHTEISLAULUTILAISUUS 18.4.2009
Keski-Suomen päivää vietetään jälleen lauantaina. Järjestelijät ottivat yhteyttä ja toivovat piirin järjestävän kuoroineen yhteislaulutilaisuuden. Seminaarinmäen musiikkikasvatuksen opiskelijoihin ollaan yhteydessä ja tilaisuutta järjestellään. Miettikää, toisiko teidän kuoronne laulutervehdyksen vai tuletteko laulamaan yleisön kanssa yhdessä. Laulujen luonnollinen aihepiiri on keskisuomalaisuus.

SYKSY

LAULUN JA SOITON PÄIVÄ 11.10.2009

Syksyn vuosittainen SULASOLin valtakunnallinen tapahtuma on Laulun ja Soiton päivä, tänä vuonna laulut kertovat vuodenajoista. Yhteistä tilaisuutta emme järjestä, mutta iskuryhmät voisivat käydä laulamassa yleisölle eri toimipisteissä. Tästä ensi vuonna lisää.

JAAKKO LINJAMA 100 v. 25.10.2009 klo 15

Kuorojen yhteiskonsertti pidetään Norssin salissa. SULASOLin Keski-Suomen piiri on mukana järjestelyissä.

PIIRISIVUT VERKOSSA

Osa kuoroista ilmoittaa jo konserttinsa ja muut tapahtumat verkkosivullamme. Ottakaa kaikki tavaksenne. Yhteyden saa verkkosivuilta SULASOL  piirit  Keski-Suomi  ”viestiä piirin hallinnolle” tai suoraan s-postilla puheenjohtajalle. Päivitys tapahtuu kahden päivän sisällä viestin saapumisesta.

 

Maaria Manner                                Siru Pyhälahti

maaria.manner@sulasol.fi              siru.pyhalahti@edu.muurame.fi

0500 432 588                                  040 5597 897