Sulasolin liittokokous ja Kajoa kaamokseen -gaalakonsertti Jyväskylässä 2010

Sulasolin gaalakonsertti tuo Kajoa kaamokseen

Sulasol järjestää lauantaina 20.11. Kajoa kaamokseen -gaalakonsertin Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4, Jyväskylä). Konsertissa esiintyy Sulasolin jyväskyläläisiä jäsenkuoroja, ja konsertin tarkoitus onkin esitellä, mitä kaikkea harrastajakuorojen voimin voi saada aikaan. Esiintyjinä ovat Kamarikuoro Cantinovum, Lauluyhtye Fiori, Jyväskylän Naislaulajat, Musica-kuoro, Mieskuoro Sirkat ja Vox Aurea.

Kuokkalan kirkossa kuultava konsertti on järjestyksessään toinen Sulasolin Kajoa kaamokseen -gaalakonsertti. Konsertti linkittyy Sulasolin kahden vuoden välein pidettävään liittokokoukseen, joka tänä vuonna järjestetään Jyväskylässä. Ensimmäinen Kajoa kaamokseen -konsertti pidettiin marraskuussa 2008 Helsingissä. Tuolloin julkistettiin myös kuoromusiikin sävellyskilpailu, jossa palkittuja teoksia kuullaan Kuokkalan kirkon konsertissa. Sävellyskilpailun tulokset julkistetaan konsertin yhteydessä.

Kajoa kaamokseen -konsertin käytännön järjestelyistä vastaa Sulasolin Keski-Suomen piiri, joka on yksi Sulasolin 17:sta alueellisesta piirijärjestöstä.

Vuonna 1922 perustettu Sulasol, Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto r.y., on maamme suurimpia harrastajamusiikkijärjestöjä. Liittoon kuuluu noin 330 kuoroa ja 20 orkesteria. Henkilöjäseniä yhdistyksessä on noin 12 600. Sulasol tarjoaa jäsenilleen harrastustoimintaan liittyviä palveluja ja osallistuu suomalaisen musiikkielämän kehittämiseen.

Lisätietoja:

Virpi Häyrinen, Sulasolin toiminnanjohtaja

puh. 010 8200 231,

Maari Manner, Sulasolin Keski-Suomen piirin puheenjohtaja

puh. 0500 432 588,

www.sulasol.fi

* * * * *

Sulasolin Kajoa kaamokseen -gaalakonsertti

Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4, Jyväskylä)

20.11.2010 klo 18.00

Ohjelma 12/7 euroa

******************************************************************************************